Massage

REGNDROPPSMASSAGE


För rygghälsan, immunförsvaret och välmåendet!
Regndroppstekniken är en ljuvlig, väldoftande behandling på fötter och rygg med ekologiska, eteriska oljor som stödjer rygghälsan och immunförsvaret och är känslomässigt upplyftande.

Tre behandlingar i en
  Lakota-indianernas ljuvliga, fjäderlätta fingerrörelser på ryggen som stimulerar nervsystemet.
  Vita Flex från Tibet som är en fingervickningsteknik som skickar impulser i kroppens elektriska   system till blockeringar för att lösa upp dem.
  Den uråldriga insmörjningen med ekologiska eteriska oljor, som är växternas skyddande och livgivande vätska.


Både mottagaren och givaren upplever ofta också en känslomässig balans och glädje av de väldoftande oljorna, genom att de snabbt via doftsinnet kommer in i hjärnans känslocenter, amygdalan, och stödjer processerna där. Eteriska oljor ökar kroppscellernas upptag av syre, näring och negativa joner. De stärker muskel- och nervcellers elektriska signalsystem och höjer kroppens antioxidantkraft, dvs förmågan att motstå åldrandets nedbrytning av kroppen. Regndroppsoljan timjan fördubblar t.ex. antioxidanthalten i hela kroppen.


Reiki Healing 


Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta, stress, ångest samt fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle.

Reiki arbetar på flera plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen, som aktiverar “må-bra-hormoner” i kroppen som till exempel oxytocin, dels genom kroppens subtila energisystem på samma sätt som exempelvis akupunktur och akupressur.

Likheter finns även med terapier som Rosenmetoden, som går ut på att smärtsamma minnen lagras i kroppen i form av fysiska spänningar och blockeringar, och genom beröringen löser man upp spänningarna och klienten kan då släppa taget om det som orsakade smärtan från början.

Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe.


Mjukt avslappande massage 


I denna behanling sker massagen i ett jämnt och lugnt tryck och följer ett medvetet rörelsemönster. Strykningarna ska inge trygghet och säkerhet.

Genom att röra huden på detta medvetna sätt aktiveras oxytocinsystemet i kroppen.

Oxytocinär ett hormon som fungerar lugnande och roingivande och gör att vi känner oss lyckliga. Man skulle kunna säga att oxytocinär adrenalinets motsats. När adrenalinet stressar och sätter fart på oss så lugnar oxytocinet ner oss och ger oss ro.

Bokning sker via sms till

070 464 39 23

eller klicka HÄR